LRV1987 pe internet

Tinem legatura

Termeni si conditii de utilizare a site-ului LRV1987.webs.com

LRV1987.webs.com nu este un site comercial. El este adresat, in general, numai celor care au absolvit Liceul "Roman-Voda" din Roman, judetul Neamt, Romania, in promotia 1987, cursuri de zi.

Serviciile oferite de LRV1987.webs.com mebrilor sai sunt gratuite si sunt reprezentate de urmatoarele facilitati, toate accesibile on-line la adresa www.LRV1987.webs.com:
    * Casuta personala de mesaje confidentiale
    * Forum de discutii si anunturi
    * Sondaje de opinie si acces la rezultatele lor
    * Spatiu de publicare a articolelor/compozitiilor personale
    * Listele cu numele absolventilor din promotia 1987 a Liceului "Roman-Voda", si cu numelor cadrelor didactice ale acestei promotii
    * Publicarea, vizualizarea si organizarea fotografiilor trimise de membrii site-ului
    * Publicarea de stiri si actualitati
    * Top muzical, cu posibilitatea de votare si sugerare de noi piese
    * Acces la profilul personal propriu, cu posibilitatea editarii lui partiale
    * Suport tehnic pentru utilizarea site-ului de catre membrii lui.

Pentru accesarea tuturor paginilor si utilizarea tuturor serviciilor oferite de LRV1987.webs.com, este necesara inscrierea si crearea unui cont individual care include numele, numele la data absolvirii liceului, o adresa valida de e-mail, un nume de utilizator si o parola. Toate informatiile pe care le furnizezi sunt confidentiale si ele nu vor fi comunicate unei terte parti in nicio situatie cu exceptia cazurilor stipulate de lege. Contul individual este personalizat si securizat prin parola.

Redactia LRV1987.webs.com isi rezerva dreptul de a refuza, suspenda sau anula o cerere de inscriere sau un cont deja validat, daca datele furnizate sunt gresite, neconforme cu realitatea, sau daca numele de utilizator solicitat este ofensator sau obscen. Datele furnizate la inscriere si crearea contului individual nu vor face obiectul nici unei tranzactii comerciale. Orice membru al acestui site isi poate oricand anula contul individual, sau poate sa refuze primirea corespondentei electronice adresate membrilor site-ului.

LRV1987.webs.com nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul articolelor, imaginilor, comentariilor, numelor de utilizator sau mesajelor postate pe acest site de catre utilizatorii sai. LRV1987.webs.com nu isi asuma responsabilitatea pentru acuratetea, continutul, completitudinea, legalitatea, consistenta, operabilitatea sau disponibilitatea informatiilor si materialelor prezentate. LRV1987.webs.com nu isi asuma responsabilitatea pentru nici un fel de prejudiciu rezultat in urma accesarii informatiei si materialelor prezentate in cadrul LRV1987.webs.com.

Toate siglele si marcile inregistrate din acest site apartin proprietarilor lor. Articolele, comentariile, mesajele, replicile, imaginile, sau orice alt tip de continut provenit de la membrii lui, constituie proprietatea autorului, iar restul (codul sursa, bazele de date, imaginile etc.) sunt ©Copyright 2010-2020 LRV1987.webs.com.

LRV1987.webs.com contine link-uri catre alte site-uri Internet. Aceste link-uri sunt prezentate numai pentru comoditatea si informatia utilizatorului si nu reprezinta girari sau garantari ale nici unui produs sau serviciu din cadrul acestor site-uri. Nici un fel de informatie din cadrul acestor site-uri nu este girata, garantata, sau aprobata de LRV1987.webs.com. Aceste site-uri pot contine opinii si puncte de vedere ce nu corespund in mod necesar cu opiniile si punctele de vedere ale LRV1987.webs.com sau ale membrilor sai. De asemenea, aceste site-uri pot avea o politica referitoare la confidentialitatea datelor diferita de cea a LRV1987.webs.com.

In cadrul LRV1987.webs.com, nu este permisa folosirea imaginilor, cuvintelor si expresiilor obscene, sovine sau rasiste. LRV1987.webs.com isi rezerva dreptul de a impiedica publicarea sau/si sterge de pe acest site orice comentariu, mesaj, sau articol care nu respecta aceasta regula, precum si de a suspenda sau anula unilateral contul autorului lor sau utilizatorului in cauza.

Nu este permisa copierea, editarea, difuzarea si/sau vanzarea fotografiile din galeriile foto ale LRV1987.webs.com, fara permisiunea explicita a LRV1987.webs.com.

Daca nu sunteti de acord cu aceste reguli, va rugam sa nu folositi in nici un fel continutul si serviciile site-ului de la adresa www.LRV1987.webs.com si ale paginilor lui. Solicitanta(ul) inscrierii la LRV1987.webs.com confirma ca a citit si accepta termenii si conditiile de mai sus, iar utilizarea acestui site de catre membrii sai implica acceptarea acestor termeni si conditii. Nerespectarea lor de catre un anumit membru da redactiei LRV1987.webs.com dreptul de a suspenda sau anula unilateral contul acelui  membru.

Pentru orice intrebare sau comentariu, va rugam sa scrieti pe adresa redactiei LRV1987.webs.com.

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.