LRV1987 pe internet

Tinem legatura

Intrebari si raspunsuri

~ IN CONSTRUCTIE ~

Fiecare problema are o solutie. Cel putin in matematica. Si, daca-i intrebati pe unii, nici atunci...


Inscriere si utilizarea site-ului

 1. Care este adresa e-mail-ata a redactiei acestui site?

 2. Cum ma inscriu la LRV1987.webs.com?

  Numai posesorii unui nume de utilizator si ai unei parole pot avea acces la toate paginile si facilitatile oferite de acest site. In general, te poti inscrie la LRV1987.webs.com numai daca ai absolvit cursurile Liceului "Roman-Voda" din Roman, in promotia 1987, cursuri de zi.

  Iata cum poti solicita o "matricola" LRV1987.webs.com: in sectiunea Numai cei cu matricola de pe Prima pagina, fa clic pe Register, si introdu datele cerute (din pacate, formularul de inscriere oferit de www.webs.com este in limba engleza).

  Daca esti de acord cu Termenii si conditiile de utilizare a LRV1987.webs.com, expediaza cererea.

  La scurt timp dupa aceea, la adresa de e-mail mentionata de tine, vei primi o confirmare automata (in limba engleza) a primirii cererii tale de inscriere si, eventual, o invitatie de definitivare a profilului tau. Uneori pot fi necesare date suplimentare care, de exemplu, sa dovedeasca apartenenta ta la aceasta promotie.

  Odata ce primesti mesajul automat de validare a contului tau, te poti autentifica cu numele tau de utilizator si parola ta pentru accesarea paginilor si facilitatilor site-ului. 

  Redactia site-ului are dreptul sa refuze orice nume de utilizator care poate creea confuzie, sau care poate fi ofensator sau obscen.

  Daca intampini dificultati, sau ai nevoie de precizari suplimentare, poti trimite oricind un e-mail pe adresa redactiei site-ului.

  Succes!

  Te asteptam. Tinem legatura.


 3. Pot sa imi anulez subscriptia si contul la LRV1987.webs.com? Cum?

  Bineinteles, poti oricind sa iti anulezi subscriptia la LRV1987.webs.com.

  Pentru aceasta, procedeaza in felul urmator:

  • Pune-ti "matricola" (fa Sign in), folosind numele tau de utilizator si parola
  • Pe Prima pagina, in coltul din dreapta-sus, fa clic pe Edit your profile
  • Odata ce ai intrat in ecranul de editare a profilului tau, pe primul tab numit Main, fa clic pe simbolul (roata dintata si creion) Edit Manage Memberships de langa titlul ultimei optiuni aflate sub fotografia ta, optiune numita Site Membership
  • Odata deschisa fereastra de editare a subscriptiei tale, in tab-ul Edit Account, fa clic pe simbolul (bulina cu o liniuta orizontala) de langa ultima sectiune numita Public Membership
  • Mesajul "Are you sure you would like to unsubscribe from this site?" iti cere sa confirmi anularea subscriptiei tale.

  Atentie! Din momentul anularii subscriptiei, evident, nu vei mai putea avea acces la paginile si facilitatile site-ului care necesita inregistrare (Sign in).

  Poti apoi redeveni membru inregistrat al site-ului, ba chiar poti primi acelasi nume de utilizator, insa mesajele si dialogurile tale nu vor mai putea fi recuperate.

  Daca ai intrebari, scrie pe adresa redactiei LRV.1987.webs.


Back to top
Still have questions? Feel free to Contact Us

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.